4 hrabra dječaka spasila djevojčicu od utapanja u vodi

Hrabri dječaci su spasili djevojčicu od utapanja u jakoj vodi koja ju je povlačila. Djevojčica je odvezena u bolnicu na pregled te je ustanovljeno da nije bila ozlijeđena. 

Kinsley Stuart je bila kao i sve druge djevojčice koje nisu mogle odoljeti igranju u vodi blizu mosta u Hubble Parku. Nakon što je grad pogodila oluja, jake vode su se počele dizati u tom potoku. Ispod mosta je bio skriveni odvodni kanal koji je lako mogao nekoga usisati pod vodu. 

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Na svu sreću, 11-godišnji Aiden Kinsley i njegovi prijatelji su se išli igrati u taj isti park. 

„Svi smo bili u parku. Padala je kiša te je voda bila porasla preko mosta. Svi smo plivati, špricali se i uživali. Sjetili smo se da je tamo bila i djevojčica te smo se pitali gdje je otišla“, rekao je Aiden. 

Nakon nekoliko sekundi, Aiden je vidio Kinsleynu ruku na vrhu mosta te ju je uhvatio. No nije ju sam mogao izvući. Isaiah, Aidenov prijatelj, uskočio je u vodu i pomogao mu. 

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

„Voda je i njega vukla prema dolje tako da sam uskočio i uhvatio njezinu ruku te smo obojica počeli vući“, rekao je Isaiah. 

Došla su još dvojica dječaka uz pomoć kojih je Kinsley napokon bila izvučena iz opasne vode. Kinsley je odvezena u bolnicu na pregled te je ustanovljeno da nije bila ozlijeđena. 

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

„Moja su stopala bila tamo, a oči su mi cijelo vrijeme bile otvorene. Vidjela sam zelene stvari“, opisala je Kinsley svoje iskustvo. 

Aidanova majka je bila jako ponosna na svog sina i njegovu brzu reakciju. Rekla je: „Slavite Gospodina što su ova četiri dječaka bila u pravo vrijeme na pravom mjestu i što su gledali oko sebe“. 

U znak zahvalnosti je Kinsleyina majka dječacima ponudila doživotnu besplatnu hranu u obiteljskom restoranu. Dodala je: „Nema novca koji ikada može nadoknaditi ovo što ste učinili“. 

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts