2 HOROSKOPSKA ZNAKA OČEKUJE NOVAC I BOGATSTVO U MAJU: Novčanik će biti pun do vrha, provjerite JESTE LI MEĐU NJIMA

Astrolozi kažu da su oni pravi sretnici

Finansijski uspjeh nam donosi puno radosti i pozitivne energije, a astrolozi otkrivaju koji horoskopski znak će imati najviše sreće sa novcem u maju 2022. godine!

Iako će u maju mnogi znakovi imati turbulencije i probleme uslijed negativnog Plutona i retrogradnog Merkura, neki će ipak uspjeti da pronađu svoj put ka obilju. Evo o kome je riječ:

Škorpija

Škorpije su glavni finansijski sretnici na kraju proljeća. Oni mogu da troše novac na sebe, na svoju porodicu, zabavu, hobije. Period pomračenja ni na koji način neće uticati na njihovu sposobnost predviđanja događaja. Što se tiče retrogradnog Plutona, on je generalno povoljan za Škorpije. Počeće vrijeme povećanog samopouzdanja, procvata unutrašnjih sila. Uspjećete da ublažite uticaj retrogradnih planeta. U maju će biti moguće ići na duga putovanja, poslovna putovanja. One Škorpije koje se posvete novim projektima imaće veliku sreću. Kada je riječ o finansijama, čekaju vas mir i stabilnost.

Strijelac

Strijelac će biti najsretniji u ovom periodu. Nepovoljne promjene u ponašanju planeta najmanje će uticati na njih. To posebno važi za Merkura, koji od 10. maja samo kreće putem napretka. Retrogradni Pluton, koji počinje svoje obrnuto kretanje 29. aprila, takođe neće moći da natjera Strijelca da odustane od svojih ambicija. Oni će ostati posvećeni svemu što žele da ostvare, oslobođeni klišea i sposobni da se upoznaju sa bilo kojom osobom. Treba da nastave da rade stvari u kojima najviše uživaju. Iako astrlozi napominju da je period pomračenja kritičan, Strokelčevi će moći da ostanu vjerni svojim planovima. U finansijskom sektoru sve će biti relativno stabilno, uprkos posledicama potpunog pomračenja Mjeseca i i sa sljedećim pomračenjem Sunca.

Similar Posts