1 ČUDAN SIMPTOM UKAZUJE NA TUMOR! Dr Danica Grujičić otkrila znakove koji mogu otkriti da je bolest napala mozak

Doktorka Danica Grujičić govorila je o malignim bolestima i upozorila koji bi mogli biti simptomi kada ova bolest napadne mozak.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

– Simptom tumora mozga mogu biti fine psihičke promene, a koje najpre primete ljudi bliski oboljelom. Kao na primjer da osoba počne da priča viceve koji nisu karakteristični za njega, onda da ispoljava ponašanje koje nije karakteristično za njega, ili osobine koje nisu do tada bile karakteristične za njega. To je znak da treba da se uradi dijagnostika – pojasnila je doktorka, dodajući da se prvi simptomi često zanemare i da se pripišu nekim drugim dešavanjima u životu.

– U ovakvim slučajevima najbolje je javiti se neurologu ili svom izabranom lekaru, on vas poznaje i uočava promene – rekla je doktorka gostujući na TV Prva.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Na pitanje voditelja da prokomentariše izjavu doktora Branimira Nestorovića da soda bikarbona liječi rak, doktorka je kategorično odbila mogućnost da je on tako nešto izjavio 

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

– Ne vjerujem da je tako rekao, soda ima svoje pozitivne osobine, kao na primer kod kiseline u želucu. Inače, u prirodi postoji mnogo supstanci koje mogu da vam pomognu, ali za njih nikada nije napravljeno ispitivanje kao kada se ispituje lijek, već je to sve na osnovu iskustva. Inače, Nestorović je iskusan ljekar, kod koga smo svi vodili djecu na preglede, samo što nekada bude pogrešno shvaćen.

Izvor: Informer.rs

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts